Jouw Balans

Snel in gewicht aankomen, niet kunnen afvallen, niet op gewicht kunnen blijven, weinig tot geen spiermassa op kunnen bouwen, vet wat voornamelijk op je love handles, of buik zit, mood swings, weinig energie, last van opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, last van ontstekingen in je lichaam, verslaafd aan het eten van koolhydraten, of heb je last de overgangsklachten?

Het zijn voorbeelden van klachten waar vaak niet direct een passende oplossing voor is. Hoogstwaarschijnlijk ben je uit balans. Niet alles is te genezen met enkel een pilletje. Jouw Balans probeert de balans weer te herstellen. Voeding, hormonen en levensstijl zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De werking van bijvoorbeeld de darmen zijn daarbij essentieel. Al deze factoren spelen een rol bij het in balans brengen. Ieder mens is anders. De aanpak dus ook. Met mijn kennis en kunde ga ik je helpen. Met de combinatie van mijn opleidingen als kok, gewichtsconsulente, sport&voeding, voedingsdeskundige en trainer hormoonfactor, kan ik een heel breed pallet van kennis en methodes inzetten. Daarbij kijk ik naar jouw disbalans, behoeften en mogelijkheden zoals jouw, fysieke gesteldheid, beschikbare tijd en budget. Kleine stappen kunnen al zorgen voor groot resultaat. Je krijgt van mij de begeleiding die jij nodig hebt en die bij jou past, om jouw balans te vinden! De sleutel tot resultaat is dat je wel echt wil veranderen. Een mens in balans straalt en is gelukkig. Daarvan krijg ik energie. Dus zullen we de uitdaging aangaan? Neem dan contact met me op voor informatie, prijzen en het boeken van een traject!

Meer informatie over Hormonen in Balans? Vul dit formulier in, vermeld Hormonen in Balans in uw vraag en klik op 'verzenden'. We hebben binnen 1 werkdag contact!

 

Lomar Sportvilla is de plek voor fitness, groepslessen, outdoortrainingen, voedingsadviezen en onze gezellige brasserie. Bij Lomar Sportvilla in Dieren ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek. Bij Lomar Sportvilla vinden we jouw veiligheid belangrijk, lees hier alles over ons protcol verantwoord sporten

Personal Training

Personal Training

Personal Training, DUO of Small Group Training

Lees meer
Groepsles rooster

Groepsles rooster

Lomar Sportvilla heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen voor zowel jong als oud!

meer informatie
Fitness

Fitness

Fitness bij Lomar Sportvilla is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint!

meer informatie
Outdoor

Outdoor

Ook gek op buitensporten? Lomar Sportvilla heeft buitenactiviteiten voor alle niveau's!

meer informatie

Hele fijne sportschool. Top personeel en begeleiding, opzwepend en laat je je grenzen opzoeken en verleggen.

Jos, 50 jaar
Jos, 50 jaar

Bij Lomar Sportvilla is het net als thuiskomen door de persoonlijke benadering

Bram, 29 jaar
Bram, 29 jaar

Een gezellig familiebedrijf dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft!

Dylan, 29 jaar
Dylan, 29 jaar

Een prima personaltraining van trainer Wybren gehad! Speciaal gericht op wat ik kan, maar ook met wat sportieve uitdagingen!

Paula, 55 jaar
Paula, 55 jaar

Top sportcentrum! Het personeel is altijd behulpzaam en geeft deskundig advies om je persoonlijke doelen te bereiken.

Yama, 29 jaar
Yama, 29 jaar