Wie zijn wij

Het familiebedrijf Lomar Sportvilla is in november 1982 opgericht door Louis en Marga Hendriks aan de Zutphensestraatweg 17. De oude villa ‘de Hulstedde’ werd omgetoverd tot een fitnessvilla.
Door de jaren heen is er in verband met de groei van het familiebedrijf veel verbouwd. In de beginjaren was er op de begane grond alleen een fitnesszaal, aerobicszaal, kleine horecagelegenheid en de kleedkamers.
In 1990 werd op de 1e etage cardiofitness opgezet. Louis en Marga die met hun zonen op deze etage woonden hadden zichzelf met het hele gezin verhuist naar de 2e etage. De cardiofitness werd een enorm succes waardoor de krachttraining op de begane grond naar de 1e etage werd verplaatst en de cardiofitness op de begane grond (waar meer ruimte was) werd gesitueerd.

De 1e verbouwing vond in 1994 plaats. De kleine horeca, groepsleszaal en de kleedkamers werden gesloopt en er werd 200m2 aan de villa aangebouwd. Er werd een nieuwe groepsleszaal van 114 m2 gebouwd, 2 nieuwe ruimere kleedkamers, een horecagelegenheid, fysiotherapie en een sauna.
In 2002 was het tijd voor de volgende verbouwing: aan de zijkant van de villa werd een nieuwe zaal gebouwd. Deze ruimte werd de krachttrainingzaal. De oude krachttraining ruimte werd toen gebruikt voor een nieuwe rage: spinning.
De laatste verbouwing was in 2006. De herenkleedkamer op de begane grond werd verbouwd tot een spinningzaal. Het kantoor en privégedeelte op de 1e etage werd verbouwd tot een nieuwe herenkleedkamer. De oude spinningzaal werd gebruikt voor de Easyline circuittraining. In jaren daarna werd duidelijk dat de toekomst van Lomar Sportvilla niet in deze sfeervolle villa zou zijn. Er werd gezocht naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie werd gevonden: Het Nieuwland!

Dit terrein was jarenlang de plek waar het zwembad van Dieren stond. Deze was inmiddels niet meer in gebruik en dit zou voor Lomar Sportvilla een ideale plek zijn om het familiebedrijf voort te zetten. Na vele onderhandelingen is het gelukt om het stuk grond te bemachtigen. Er werden plannen gemaakt, maar het duurde nog jaren voordat deze uiteindelijk gerealiseerd konden worden. In 2016 was het eindelijk zover. Alle vergunningen waren binnen en er kon bijna gestart worden met de bouw van de nieuwe sportvilla! In februari 2017 begon de bouw en op 8 september 2017 gingen de deuren open voor iedereen. Een modern gebouw van 1500 m2, van alle gemakken voorzien. Ruime fitness, groepsleszalen en sauna’s. Ook de brasserie is een aanwinst voor ons bedrijf. Iedere werkdag geopend om te lunchen of dineren. Ook worden er thema-avonden en kookworkshops georganiseerd.

In de loop der jaren zijn alle drie de zonen in het familiebedrijf begonnen. De oudste, Joey, is eind 2003 gestart als fitness/groepslesdocent. Tegenwoordig is hij de manager van het bedrijf.
Dexter is de jongste en kwam in 2006 het team versterken. Dexter is fitnessinstructeur,webbeheerder en hij ontwerpt alle mooie reclameposters.
Als laatste van de drie kwam Jack in 2013 het team compleet maken. Jack is fitnesstrainer en personal trainer.

Het team is uiteraard niet compleet zonder onze medewerkers.

Heb je een vraag of opmerking over wat Lomar Sportvilla voor u kan betekenen?

Neem contact op met Lomar Sportvilla! Vul dit formulier in, vermeld uw vraag en klik op 'verzenden'. We hebben binnen 1 werkdag contact!

 

Lomar Sportvilla is de plek voor fitness, groepslessen, outdoortrainingen, personal trainingvoedingsadviezen en onze gezellige brasserie. Bij Lomar Sportvilla ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. Bij Lomar Sportvilla vinden we jouw veiligheid belangrijk, lees hier alles over ons protcol verantwoord sporten

Sportvasten

Sportvasten

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten? Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Lees meer
Groepsles rooster

Groepsles rooster

Lomar Sportvilla heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen voor zowel jong als oud!

meer informatie
Fitness

Fitness

Fitness bij Lomar Sportvilla is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint!

meer informatie
Outdoor

Outdoor

Ook gek op buitensporten? Lomar Sportvilla heeft buitenactiviteiten voor alle niveau's!

meer informatie
Hormonen in balans

Hormonen in balans

Heb jij problemen met sporten door je hormonen, Lomar Sportvilla heeft een speciaal Hormonen in balans programma!

meer informatie

Hele fijne sportschool. Top personeel en begeleiding, opzwepend en laat je je grenzen opzoeken en verleggen.

Jos, 50 jaar
Jos, 50 jaar

Bij Lomar Sportvilla is het net als thuiskomen door de persoonlijke benadering

Bram, 29 jaar
Bram, 29 jaar

Een gezellig familiebedrijf dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft!

Dylan, 29 jaar
Dylan, 29 jaar

Een prima personaltraining van trainer Wybren gehad! Speciaal gericht op wat ik kan, maar ook met wat sportieve uitdagingen!

Paula, 55 jaar
Paula, 55 jaar

Top sportcentrum! Het personeel is altijd behulpzaam en geeft deskundig advies om je persoonlijke doelen te bereiken.

Yama, 29 jaar
Yama, 29 jaar