Algemene voorwaarden en huisregels

Toegangscontrole
Na inschrijving ontvangt u een toegangskey. Deze is persoonsgebonden en mag niet door derden worden gebruikt. Bij verlies of diefstal dient u dit direct te melden en tegen betaling ontvangt u een nieuw exemplaar. In verband met de toegangscontrole wordt er een digitale foto van u gemaakt. Bij binnenkomst bent u verplicht deze key te gebruiken.


Betalingen
Lidmaatschapsgelden en startgeld dient u vooraf te betalen door middel van een door u afgegeven machtiging voor een doorlopende SEPA machtiging. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Bij niet tijdige opzegging van de overeenkomst bent u de contributie verschuldigd van de nieuwe periode. Betalingen dienen binnen een termijn van 7 dagen te geschieden. Na die termijn wordt € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.
Indien u als lid de betalingsverplichtingen niet nakomt, staat het Lomar Sportvilla vrij om zonder nadere ingebrekestelling derden te belasten met het nemen van incassomaatregelen. De kosten die hieruit voortvloeien komen voor uw rekening. Lomar Sportvilla heeft het recht u bij niet tijdige betaling de toegang tot het gebouw te ontzeggen.


Beëindiging overeenkomst 
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal de periode aangegeven in het door u ingevulde aanmeldformulier. Na deze periode wordt uw overeenkomst automatisch per maand verlengd. Wilt u de overeenkomst niet meer verlengen, dan dient u rekening te houden met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Opzegging kan uitsluitend door middel van een bij de administratie verkrijgbaar wijzigingsformulier welke samen met een medewerker van Lomar Sportvilla ingevuld en ondertekend wordt. U dient hiervoor een afspraak te maken.


Overig
Lomar Sportvilla behoudt zich het recht om openingstijden, algemene voorwaarden en huisregels te wijzigen, zonder dat dit zal leiden tot vermindering of teruggave van contributie. Dit recht geldt ook tijdens situaties waarin sprake is van overmacht, zoals calamiteiten of rampen. 

Lomar Sportvilla stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen of ongevallen die tijdens uw verblijf in de Sportvilla plaatsvinden.

De tarieven zullen elk kalenderjaar op 1 juli zonder automatische aankondiging geïndexeerd worden volgens het prijsindexcijfer van het CBS. 

Wij hebben geen kinderopvang. Het is dus niet mogelijk uw kinderen tijdens vakanties of andere vrije dagen mee te nemen als u komt trainen.

Lomar Sportvilla stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen. Wij adviseren u om waardevolle spullen in een kluisje te stoppen tijdens het trainen.

Om gebruik te maken van de verschillende sportruimten heeft u schone sportschoenen nodig die u pas in de kleedruimte aantrekt. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan te trainen met slippers.

In verband met de hygiëne voor u en uw medesporters is het de bedoeling dat u tijdens het trainen een handdoek gebruikt om op de apparaten te leggen. Wij verzoeken u vriendelijk om de gebruikte apparaten schoon en droog achter te laten.

Het is verplicht na gebruik van trainingsattributen zoals halters, dumbells en gewichten deze weer terug te leggen op de juiste plek.

De regels die bij de sauna’s hangen dienen altijd te worden opgevolgd.
Na het douchen graag afdrogen in de doucheruimte zodat het omkleedgedeelte droog blijft.

Groepslessen dienen gereserveerd worden met de Lomar app. Ook is het mogelijk om telefonisch of bij de balie te reserveren. Er kunnen een beperkt aantal mensen deelnemen aan de lessen dus wees er tijdig bij. Graag op tijd afmelden zodat een ander in jouw plaats kan meedoen.

Om rekening te houden met de omwonenden van Lomar Sportvilla verzoeken wij u bij het verlaten van de Sportvilla rustig weg te rijden. We willen het terrein en de omgeving graag netjes houden dus gooi afval in de daarvoor bestemde bakken.

Aanwijzingen van personeel dienen altijd te worden opgevolgd.

Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Hierdoor kunnen wij uw lidmaatschap beeindigen en de toegang tot ons pand ontzeggen.

Deze regels zijn nodig omdat wij willen dat het sporten bij Lomar Sportvilla voor iedereen zo prettig mogelijk is.

Lomar Sportvilla is de plek voor fitness, groepslessen, outdoortrainingen, personal trainingvoedingsadviezen en onze gezellige brasserie. Bij Lomar Sportvilla ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. Bij Lomar Sportvilla vinden we jouw veiligheid belangrijk, lees hier alles over ons protcol verantwoord sporten

Personal Training

Personal Training

Personal Training, DUO of Small Group Training

Lees meer
Groepsles rooster

Groepsles rooster

Lomar Sportvilla heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen voor zowel jong als oud!

meer informatie
Fitness

Fitness

Fitness bij Lomar Sportvilla is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint!

meer informatie
Outdoor

Outdoor

Ook gek op buitensporten? Lomar Sportvilla heeft buitenactiviteiten voor alle niveau's!

meer informatie

Hele fijne sportschool. Top personeel en begeleiding, opzwepend en laat je je grenzen opzoeken en verleggen.

Jos, 50 jaar
Jos, 50 jaar

Bij Lomar Sportvilla is het net als thuiskomen door de persoonlijke benadering

Bram, 29 jaar
Bram, 29 jaar

Een gezellig familiebedrijf dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft!

Dylan, 29 jaar
Dylan, 29 jaar

Een prima personaltraining van trainer Wybren gehad! Speciaal gericht op wat ik kan, maar ook met wat sportieve uitdagingen!

Paula, 55 jaar
Paula, 55 jaar

Top sportcentrum! Het personeel is altijd behulpzaam en geeft deskundig advies om je persoonlijke doelen te bereiken.

Yama, 29 jaar
Yama, 29 jaar